marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Petre Grigoraș: ”Farul rămâne în sufletul meu”

Petre Grigoraș: ”Farul rămâne în sufletul meu”

de Redacția Dotto
petre grigoras

Petre Grigoraș, fostul jucător și antrenor al Farului a vorbit despre momentele frumoase pe care le-a trăit la malul mării. La formația constănțeană s-a retras din cariera de jucător și tot la malul mării a început antrenoratul, mai întâi ca secund, iar apoi ca principal, reușind chiar să promoveze Farul în prima ligă.

Grigoraș spune că se bucură s-a stabilit aici și Farul va rămâne în sufletul său.

La formația constănțeană s-a retras din cariera de jucător și tot la malul mării a început antrenoratul, mai întâi ca secund, iar apoi ca principal, reușind chiar să promoveze Farul în prima ligă.

Petre Grigoraș mai antrenat pe FC Onești, Petrolul Moinești după care a făcut pasul la Oțelul, unde a reușit un parcurs senzațional în doar câteva sezoane: de la o salvare de la retrogradare miraculoasă până la câștigarea Cupei UEFA Intertoto și participarea în preliminariile Cupei UEFA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult