Home Actualitate Petrecere pe un catamaran de lux, de 1 Mai
Actualitate - Breaking news - Interne - luni 26 aprilie 2021

Petrecere pe un catamaran de lux, de 1 Mai

Petrecere pe un yacht de lux, de 1 Mai

Distracție în largul mării, pe un catamaran de lux. Este propunerea pe care o face un antreprenor din Constanța turiștilor care vor veni weekend-ul viitor pe litoral.

Catamaranul va porni în croazieră chiar de 1 Mai, odată cu deschiderea sezonului estival. Iar petrecerile care vor avea loc pe ambarcațiunea de lux se anunță fabuloase, asemenea celor din insulele grecești, care atrag anual mii de turiști din toată lumea.

Uită grijile pe mal și plutește pe val este îndemnul cu care proprietarii yachtului de lux încearcă să îi atragă pe turiști la bord. Lung de 44 de metri, lat de 18 metri și cu o greutate de depășește o mie de tone, catamaranul, care va porni în croazieră, pe Marea Neagră, de 1 Mai, poate găzdui aproximativ o mie de petrecăreți.

Iar dacă sunteți gata de aventură, gazele petrecerii promit muzică bună, asigurată de DJ cunoscuți, dar și mâncare aleasă și băuturi fine. Cinci ore de distracție pe catamaran costă între 250 și 350 de lei de persoană. Tariful include plimbarea și mâncarea care va fi servilă pe punțile navei, nu și băutura, care trebuie achitată separat.

Croaziera de lux, dau asigurări organizatorii, va respecta toate restrictiile valabile în pandemie. Yachtul va fi ocupat la doar 70 la sută din capacitate, iar petrecăreții vor găsi pe toate punțile recipiente cu dezinfectant.

Pe 1 Mai, catamaranul va ridica ancora la ora 10:00 din Dana 9 a Portului Midia Năvodari pentru o petrecere la care vor avea acces și copiii și, tot în acceași zi, va mai pleca o dată din același port la ora 17:00 pentru un eveniment dedicat exclusiv adulților. După ridicarea definitivă a restrcițiilor, organizatorii promit și croaziere nocturne, cu întoarcere la răsăritul soarelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

476 de autospeciale în dotarea ISU

Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere 476 de autospeciale de stingere a incendiilo…