Petrecere-surpriză pentru Claudia Nechita

Singura pugilistă care va reprezenta România la Olimpiadă, Claudia Nechita, a avut parte de mari emoții la întoarcerea de la Turneul de la Paris. Sportiva a fost așteptată la hotel cu tort și șampanie de către fetele de la loturile de tineret și de junioare, care i-au cântat și au primit-o ca pe o adevărată campioană.


Este singura pugilistă care va reprezenta România la cea mai importantă competiție sportivă a lumii și a doua, după antrenoarea ei, Mihaela Lăcătuș, din boxul feminin românesc.


„Această calificare este rodul și satisfacția muncii de 10 ani. Nu am cuvinte să spun ce simt  și sunt convins că ne vom întoarce cu medalie de la Tokyo”


 „Am avut niște emoții fantastice. Pentru mine personal este o realizare extraordinară, este prima calificare pe care o obțin în calitate de antrenor” 
Omul din umbră care a ajutat-o enorm pe Claudia și i-a fost tot timpul alături este colega și prietena ei cea mai bună de la lot, Lăcrămioara Perijoc.


„Pentru mine este ca și cum mi-am îndeplinit eu visul. Amândouă am muncit în toți acești ani și am tras din greu și am trecut peste foarte multe lucruri ca să reușim ca măcar una din noi să reprezinte România la Jocurile Olimpice” – Lăcrămioara recunoaște că a plâns de fericire în momentul în care a realizat că prietena ei va fi la Tokyo.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Liga I: Rapid Bucureşti – Farul Constanţa 0-0

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate cu Farul Constanţa, 0-0, vineri seara, pe Arena Na…