Petreceri în minivacanța de 1 Mai

Muzica electronică și mâncarea bună au adunat mii de tineri la Mamaia, unde petrecerile de 1 Mai au început deja. În stațiune se desfășoară timp de 6 zile cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, care reunește tineri din toată lumea.

Tot la Mamaia și-au dat întâlnire și zeci de bucătari, care i-au cucerit pe turiștii sosiți în stațiune cu preparate lor gustoase.

Minivacanța de 1 ma va aduce pe litoralul românesc al Mării Negre cel puțin 30 de mii de turiști. Cele mai apreciate preparate de street food și unii dintre cei mai celebri DJ au adunat deja în stațiune mii de tineri, care au venit la Mamaia cu o misiune clară: distracție fără limite.

Petrecerile se țin lanț și ziua și noaptea, cei prezenți bucurându-se de atmosfera de vacanță.

Pe ritmuri tehno și house, 5 mii de oameni au dansat azi noapte până în zori la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa, care se desășoară timp de șase zile la Mamaia. De 1 Mai organizatorii festivalului se așteaptă ca numărul petrecăreților să se dubleze.
Alături de Vama Veche, Mamaia se anunță cea mai aglomerată stațiune în acest weekend, însă petreceri vor fi și la Costinești, unde începe în seara aceasta un festival de hip hop and trap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…