Petrecerile au răsunat pe litoral

4 nopți și 4 zile de distracție pe litoral. Fie că au petrecut cu șampanie scumpă în cluburile din Mamaia, fie că au împărțit aceeași bere pe plaja de Vama Veche, zeci de mii de tineri s-au distrat până în zorii zilei.

Dorința tuturor a fost să recupereze distracția care le-a lipsit timp de doi ani, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Petrecerile s-au ținut lanț la malul mării. Începând de joi și-au deschis porțile mai multe festivaluri în Mamaia, iar lipsa restricțiilor i-a adus pe turiști pe litoral unde indiferent de vârstă, de buget și de stațiunea aleasă s-au distrat așa cum au știut mai bine, până în zorii zilei. Ca în fiecare an, cel mai mare festival de muzică electonică din Europa a adunat foarte mulți turiști străini.

În Mamaia Nord atmosfera a fost incendiară și nu a existat club care să nu fie plin ochi. Dincolo de dans și distracție, a fost un prilej pentru etalarea toaletelor unele destul de sumare, în ciuda nopții reci și a mașinilor de lux.

Cu asalt a fost luat și Costineștiul. Stațiunea tineretului s-a umplut la cel mai mare festival de muzică hip-hop & trap organizat chiar pe plajă.

Distracție până la răsărit a fost și pe plajă, în Vama Veche. Zeci de mii de tineri au petrecut pe nisip, în jurul focurilor de tabară.

Specialiștii estimează că la malul mării au ajuns în acest weekend între 25.000 și 30.000 de turiști. Cele mai aglomerate stațiuni au fost Mamaia Nord, Vama Veche și Costinești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…