marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Piața Grivița din Constanța va fi reabilitată

Piața Grivița din Constanța va fi reabilitată

de Andreea Bălan

Piața Grivița din Constanța își va schimba înfățișarea. Spațiul propus spre demolare va avea locuri de joacă pentru copii, foodcourt-uri, dar și zone verzi.

Clădirea va avea la demisol și o parcare cu peste 30 de locuri, iar pe cele două nivele vor funcționa magazine, un cabinet veterinar, zonă de panificație, zone pentru lactate și carne, spații workshop și grupuri sanitare. Construcția își va păstra vechea funcțiune, cea de piață agroalimentară. Durata de implementare a proiectului este de 48 de luni, iar valoarea acestuia depășește 35 de milioane de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult