vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Piroman la o mănăstire din Agigea

Piroman la o mănăstire din Agigea

de Ileana Gheorghiu
Agigea

Foc pus intenționat la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Agigea. Polițiștii spun că un bărbat, de 67 de ani, ar fi dat foc într-un uscător din curtea clădirii, din cauza unei dispute cu starețul mănăstirii privind cazarea într-una dintre chilii.

Flăcările uriașe au cuprins imediat clădirea și exista riscul ca focul să ajungă și la biserică. Fumul dens i-a alertat pe călugări, iar starețul a sunat la 112 și a chemat ajutor. Misiunea pompierilor care au ajuns în curtea lăcașului de cult nu a fost deloc ușoară. Pentru a stinge focul, salvatorii au fost nevoiți să decoperteze tot acoperișul, care se întinde pe aproape 500 de metri pătrați. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Piromanul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru distrugere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult