sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Piroman reținut pentru 24 de ore

Piroman reținut pentru 24 de ore

de Redacția Dotto

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de distrugere prin incendiere.

Astfel, în noaptea de 29 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, acesta ar fi incendiat 3 pubele din plastic aflate pe strada Casin.

Ulterior, în jurul orei 00.35, ar fi incendiat o pubelă din plastic, pe strada Maior Șofran.

În ambele cazuri, incendiul a fost lichidat de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acesta a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult