sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate “Pisica doldora de bani”, la Teatrul de Copii

“Pisica doldora de bani”, la Teatrul de Copii

de Redacția Dotto

Spectacolul “Pisica Doldora de Bani și Nepoții Ei Orfani” se joacă duminica aceasta la Teatrul de Copii Căluțul de Mare din Constanța.

Piesa va începe la ora 10:30. Povestea are în centru o pisică de Angora, foarte bogată, care trăiește într-un castel medieval și pe nepoții ei, care se chinuie pe străzi, în frig și fără adăpost. După o petrecere luxoasă, la care pisica își invită toți prietenii, urmează o serie de peripeții, dar și o schimbare de situație. Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani este o poveste care are foarte mare succes în rândul micilor spectatori.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult