vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Pistă de biciclete desființată temporar

Pistă de biciclete desființată temporar

de Redacția Dotto

Prima pistă de biciclete din Constanța, amenajată acum aproximativ opt ani, va fi desființată temporar. Vorbim de pista de pe Bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Lupoaică. În această zonă vor avea loc mai multe evenimente dedicate Zilelor Constanței, iar pentru desfășurarea acestora în bune condiții pista nu va putea fi folosită până pe 21 mai. Ca alternativă cei care preferă să se deplaseze cu bicicleta au la dispoziție pista de pe strada Mircea cel Bătrân. Cea mai nouă pistă de biciclete din Constanța a fost amenajată în Parcul Tăbăcărie. Pe aceasta au fost trasate, în scop didactic, diferite marcaje rutiere și au fost montate indicatoare rutiere în miniatură, cu scopul de a-i învăța pe copii regulile de circulație.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult