vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Pixuri contrafăcute și deșeuri, confiscate

Pixuri contrafăcute și deșeuri, confiscate

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Pixuri contrafăcute și deșeuri periculoase. Asta au găsit polițiștii de frontieră astăzi în mai multe containere pe care le-au deschis în Portul Constanța Sud Agigea. Pixurile nu aveau date de proveniență, iar valoarea lor de piață a fost stabilită la 165 de mii de lei. Cât despre deșeuri, acestea urmau să ajungă în Republica Dominicană.

În primul container au fost descoperite produse de birotică sosite din China. Comisarii de la Protecția Consumatorilor spun că pixurile sunt contrafăcute deoarece nu au date de proveniență pe cutiile în care au fost ambalate. Într-un alt container oamenii legii au găsit deșeuri care ar fi trebuit să ajungă în Republica Dominicană. Firma care a transportat deșeurile are sediul în București și aparține unui cetățean italian.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult