marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Plaja Modern va redeveni modernă

Plaja Modern va redeveni modernă

de Redacția Dotto
PLAJA MODERN

Plaja şi faleza Modern vor fi modernizate până la debutul sezonului estival! Zona va fi cu adevărat spectaculoasă, promit autoritățile. Primăria Constanţa a demarat, săptămâna trecută, procedurile pentru refacerea şi amenajarea zonei.

Este vorba despre un proiect aprobat de Consiliul Local Constanţa în vara anului trecut şi care începe să se concretizeze. În prezent, se lucrează la studiul de fezabilitate şi sunt speranţe ca să se dea startul lucrărilor chiar în lunile următoare, astfel încât zona să fie complet refăcută înainte de debutul sezonului estival 2022. Vizată este zona cuprinsă între accesul către Plaja Modern, strada Lebedei şi taluz, care nu este îngrădită şi este ocupată de o clădire şi o serie de platforme aflate într-o stare avansată de degradare şi vegetaţie crescută la întâmplare. Practic, se doreşte încetinirea sau stoparea fenomenului de eroziune costieră, prin lucrări de amenajare peisagistică a taluzului, crearea unei alternative viabile pentru parcajele din zonă şi crearea de spaţii de recreere şi petrecere a timpului liber.

Între timp, autorităţile locale au demarat şi demolarea unei construcţii abandonate, iar oparte din parcarea mare din dreptul docului pentru ambarcaţiuni este dezafectată. Aceasta face parte din terenurile retrocedate ilegal, pentru care instanţa a dispus revenirea în proprietatea municipiului Constanţa.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult