Tuzla

Plajele sălbatice de la Vadu și de la Corbu au concurență serioasă anul acesta. La doar câțiva kilometri de Eforie Sud, un loc de poveste își așteaptă turiștii. Plaja din Tuzla nu este sufocată de construcții, ca cea din Mamaia, iar apa mării este de un albastru smarald.

Ascunsă sub coasta țărmului, plaja Tuzla este considerată ultima limbă de nisip sălbatică de pe litoralul românesc. Culoarea verde – albăstruie a mării și nisipul fin îi dau un farmec aparte. Iar asta atrage an de an mii de turiști din toate colțurile țării și din ce în ce mai mulți turiști străini.

Singura problemă: drumul de acces până la limba de nisip. Șoseaua este denivelată și plină de pietre, însă chiar și așa cei plaja de la Tulza atrage ca un magnet sute de turiști străini.

Ca să ajungeți pe plajă trebuie să parcurgeți aproximativ cinci kilometri pe o stradă perpendiculară cu drumul național. Aici vă puteți lăsa mașina într-o parcare improvizată și apoi să o luați la pas spre plajă. Drumul de acces este însă plin de pietre, noroi și praf.

Turiștii uită însă repede de soșeaua cu probleme de îndată ce zăresc peisajul care îți taie pur și simplu răsuflarea.

În ultimii ani, plaja a fost amenajată și cu câteva mici baruri, care servesc cocktailuri, băuturi răcoritoare, dar și mâncare.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…