marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Plajele de Eforie, gata în 2023

Plajele de Eforie, gata în 2023

de Redacția Dotto
EFORIE

Plajele de la Eforie unde se execută acum lucrări de reducere a eroziunii costiere vor fi redate turiștilor în primăvara anului 2023. Informația este confirmată de conducerea Administrației Naționale Apele Române, care a verificat stadiul lucrărilor împreună cu constructorii privați care au câștigat licitația pentru lărgirea plajelor și construirea digurilor.

În această perioadă, pe o lungime de 𝟓,𝟕 𝐤𝐦, sunt montate 𝐬̦𝐚𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐨𝐢 care vor fi mai ample și mai lungi decât cele anterioare, spun reprezentanții Apelor Române, care subliniază că la lucrări se folosesc materiale de construcții realizate în România, în județul Buzău. Pe aceeași lungime vor fi realizate și 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎̆𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑖̂𝑛𝑛𝑖𝑠𝑖𝑝𝑎𝑟𝑒. În cadrul proiectului se va planta iarbă de mare, care contribuie la creșterea biodiversității și îmbunătățirea calității apei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult