vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Plajele din Eforie, aglomerate ca vara

Plajele din Eforie, aglomerate ca vara

de Ileana Gheorghiu
Eforie

Aglomerație sâmbătă la Eforie la fel ca în toiul verii. Turiștii au aglomerat din nou plajele în căutarea bronzului perfect și s-au jucat în valuri. Au fost și unii care și-au propus să traiască experiența de vacanță la maximum și au ales că se plimbe în larg cu ambarcațiuni de mare viteză.

Vreme excelentă sâmbără pe litoral cu peste 26 de grade în termometre și apă tocmai bună să te răcorești după o baie de soare. Iar de strplucirea soarelui au profitat zeci de mii de turiști, care au ales să se relaxeze în Eforie. Mulți spun că și-au păstrat concediul special pentru a veni la mare în septembrie, când stațiunile nu mai sunt șa fel de aglomerate, iar razele soarelui încă generoase.

Iar daca unii turiști s-au mulțumit doar să se bucure de soare și de mare, pe sezlong , alții au încercat experinețe noi. Au ieșit în larg cu ambarcațiunile de mare viteză.

100 de mii de turiști au numărat hotelierii în acest weekend în stațiunile de pe tot litoralul și se așteaptă ca numărul lor să nu scadă nici la acest final de săptămână. Mai ales că prețurile au fost reduse considerabil și la cazare și la masă, iar vremea se anunță caldă până cel puțin pe 22 septembrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult