Eforie

Aglomerație sâmbătă la Eforie la fel ca în toiul verii. Turiștii au aglomerat din nou plajele în căutarea bronzului perfect și s-au jucat în valuri. Au fost și unii care și-au propus să traiască experiența de vacanță la maximum și au ales că se plimbe în larg cu ambarcațiuni de mare viteză.

Vreme excelentă sâmbără pe litoral cu peste 26 de grade în termometre și apă tocmai bună să te răcorești după o baie de soare. Iar de strplucirea soarelui au profitat zeci de mii de turiști, care au ales să se relaxeze în Eforie. Mulți spun că și-au păstrat concediul special pentru a veni la mare în septembrie, când stațiunile nu mai sunt șa fel de aglomerate, iar razele soarelui încă generoase.

Iar daca unii turiști s-au mulțumit doar să se bucure de soare și de mare, pe sezlong , alții au încercat experinețe noi. Au ieșit în larg cu ambarcațiunile de mare viteză.

100 de mii de turiști au numărat hotelierii în acest weekend în stațiunile de pe tot litoralul și se așteaptă ca numărul lor să nu scadă nici la acest final de săptămână. Mai ales că prețurile au fost reduse considerabil și la cazare și la masă, iar vremea se anunță caldă până cel puțin pe 22 septembrie.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…