vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Plajele din Mamaia, invadate de gunoaie

Plajele din Mamaia, invadate de gunoaie

de Redacția Dotto
Plajele din Mamaia, invadate de gunoaie
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.
Nici n-a ieșit bine orașul din carantină, că plajele au început să se umple de deșeuri. Odată cu ridicarea restricțiilor, constănțenii au ieșit la plimbare pe faleza, dar și pe plajele din Mamaia. Iar acest lucru se vede.

Reprezențanții Administrației Bazinale de Apă Dobogrea-Litoral au curățat zilele acestea plajele, iar în urma igienizării au colectat 10 tone de deșeuri.

Deși reprezentanții ABADL au curățat plajele la sfârșitul lunii noiembrie, gunoaiele au revenit în mai puțin de o lună. În urma sesizărilor, aceștia au reluat igienizarea plajelor din stațiunea Mamaia.

Românii au petrecut bine de sărbători, dar au arătat din nou ca încă mai trebuie să învețe să se comporte civilizat.

Cu toate acestea, Mamaia rămâne unul dintre locurile preferate de promenadă ale constănțenilor, indiferent de anotimp.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult