vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Plajele, fără beach baruri de 1 mai

Plajele, fără beach baruri de 1 mai

de Redacția Dotto
Plajă sufocată de construcții fără autorizație

Plaje nepregătite și fără beach baruri la început de sezon.

În cadrul conferinței de astăzi, autoritățile locale s-au întâlnit cu câștigătorii licitațiilor de închirire a plajelor, pentru a stabili condițiile de organizare și pregătire. Operatorii plajelor sunt nemulțumiți pentru că la fiecare doi ani sunt nevoiți să demoleze beach barurile, pentru ca mai apoi să le reconstruiască, ceea ce implică costuri imense și muncă în plus.

Operatorilor nu li s-a oferit nici un răspuns concret în ceea ce privește actele necesare pentru procedura obținerii certificatelor de urbanism. Mulți dintre operatori își vor lua măsuri din acest an, iar beach barurile vor fi construite astfel încât să poată fi ușor demontabile.

Concluzia este că de 1 mai nu vor exista beach baruri pe plajele de pe litoral. Acestea vor fi amenajate cel mai probabil după data de 15 iunie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult