duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Planul roșu a fost activat la Techirghiol. Accident între un microbuz și o mașină.

Planul roșu a fost activat la Techirghiol. Accident între un microbuz și o mașină.

de Redacția Dotto

În urmă cu puțin timp, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină la un accident petrecut între un microbuz și un autoturism, la Techirghiol.

Potrivit ISU Dobrogea, acționează la fața locului cu două ambulanțe SMURD, care evaluază 15 copii ce se aflau în microbuz.

Mai sunt la fața locului o mașină de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru transport victime multiple.

O singură victimă a fost transportată la spital. Alte trei persoane au primit îngrijiri la fața locului.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1:

Doi adulți și un copil au fost transportați la spital. 15 copii și un alt adult sunt evaluați medical la locul accidentului.

Forțele de intervenție au mobilizat rapid două echipaje SMURD, o ambulanță, o mașină de stingere și o autospecială destinată transportului victimelor multiple.

“Accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, în localitatea Techirghiol. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe SMURD. Totodată, în sprijinul echipelor din teren, la caz a fost alocată și 1 ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Din informațiile primite la acest moment, 4 persoane ( ocupanți din auto și microbuz) au avut nevoie de îngrijiri medicale. 3 persoane vor fi transportate la spital(2 adulți și un minor). Misiunea este în dinamică”

au transmis reprezentanții ISU Dobrogea

UPDATE 2:

Din cele 8 persoane , 4 sunt in drum spre spital

UPDATE 3:

În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 5 minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: 3 au fost monitorizate la fata locului (2 adulti si 1 minor) – nu necesita transport la spital, iar alte 5 (1 adult si 4 minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele 5 victime sunt conștiente, cooperante.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult