vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Ploaie de amenzi

Ploaie de amenzi

de Redacția Dotto
amenzi

Amenzi de peste 140 de mii de lei pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public. Primăria Constanța îi somează pe toți constănțenii, persoane fizice și juridice să aibă grijă unde depozitează deșeurile ca să nu fie amendați. Pentru aruncarea deșeurilor la întâmplare administrația locală a împărțit săptămâna trecută nu mai puțin de 137 de amenzi.

119 sancțiuni au fost aplicate persoanelor fizice și juridice pentru scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi dar în tipuri de recipienți neautorizați și pentru depozitarea temporară pe domeniul public a sacilor de gunoi. Alte 14 sancțiuni au fost aplicate persoanelor fizice și juridice, proprietare ale imobilelor nesalubrizate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult