duminică, 21 iulie, 2024
Home Politică PNL Constanța: Reluarea alegerilor la Costinești este șansa reală pentru cetățeni să schimbe categoric actuala administrație a comunei cu una liberală

PNL Constanța: Reluarea alegerilor la Costinești este șansa reală pentru cetățeni să schimbe categoric actuala administrație a comunei cu una liberală

de Redacția Dotto

PNL Constanța a luat act de hotărârea prin care Biroul Electoral Central a decis reluarea alegerilor în localitatea Costinești. Fără să comentăm fondul hotărârii, considerăm că reluarea scrutinului de vot din Costinești este o șansă optimă pentru schimbarea categorică a actualei administrații a comunei. Reținem că peste 60% dintre cetățenii din Costinești au decis prin vot să schimbe primarul în funcție.

Îl sprijinim necondiționat și cu toată forța pe candidatul nostru Gheorghe Mehenici la funcția de primar al localității Costinești. Rezultatul obținut de acesta la alegerile din 9 iunie ne transmite cel puțin două mesaje. În primul rând arată că este candidatul care a obținut cel mai mare capital de încredere în Costinești și în Schitu, cu o campanie curată, decentă și onestă. În același timp este absolut evident că, în proporție covârșitoare, cetățenii din Costinești și Schitu nu îl mai vor pe actualul primar în funcție.
Atunci când peste 60% dintre cetățeni votează negativ la adresa actualului primar este evident că în comunitate se cere schimbarea primarului. La fel de evident este faptul că cei mai mulți cetățeni și-au exprimat dorința de a-l schimba pe actualul primar cu candidatul PNL Gheorghe Mechenici, actualmente viceprimar și omul care muncește enorm pentru comunitate.
Asistăm practic la organizarea unui ”tur 2” în Costinești și suntem siguri că cetățenii vor alege să își folosească votul în mod util, și vor alege singurul candidat care merită să ocupe funcția de primar, în persoana colegului nostru liberal, Gheorghe Mechenici.
Transmitem un mesaj foarte puternic de susținere pentru candidatul nostru la funcția de primar în Costinești. Este o localitate foarte importantă și o stațiune turistică de prestigiu care în mod tradițional a mizat pe candidați de dreapta. Suntem convinși că rezultatul alegerilor din 7 iulie va fi unul categoric și că Gheorghe Mechenici va fi declarat câștigător la o diferență decisivă față de actualul primar, pentru că inclusiv cetățenii care au votat cu candidatul situat pe locul trei la alegerile din 9 iunie vor vota acum pentru schimbarea primarului actual.”

se arată în comunicatul PNL Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult