Poliția Locală a pierdut procesul cu femeia a cărei mașină a fost ridicată din parcarea unui complex comercial

Femeia cu handicap din Constanța a cărei mașină a fost ridicată din parcarea unui complex comercial în luna ianuarie a câștigat procesul cu Poliția.

Mașina avea semnele aferente în parbriz și pe lunetă, dar polițiștii i-au reproșat femeii că nu avea legitimația în geam. Chiar și pe talonul mașinii se specifica faptul că mașina este adaptată pentru cei cu dizabilități. Mai mult, întregul scandal ar fi avut loc în prezența copilul de 3 ani al femeii.

Femeia cu handicap locomotor parcase mașina pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități și-a mers la cumpărături în mall. Autoturismul, modificat de altfel, pentru a putea fi condus de persoane cu dizabilități, era marcat cu semn de handicap. Nu avea însă legitimația de handicap la vedere, pe parbriz, așa cum prevede legea. Mașina femeii a fost urcată pe o platformă și dusă în parcul auto al primăriei de firma care se ocupă cu ridicarea autoturismelor.

Într-un final, șoferița și-a recuperat mășina după ce a achitat taxa de ridicare de 570 de lei, însă polițiștii locali s-au gândit mai bine și i-au dat femeii și-un avertisment. A dat în judecată Poliția Locală și-a câștigat procesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…