Poliţiştii au reuşit să oprească un şofer drogat care circula haotic noaptea pe A2 Bucureşti - Constanţa

Poliţiştii au reuşit să oprească un autoturism care circula haotic, în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada Bucureşti – Constanţa, condus de un tânăr care consumase droguri.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, luni, la ora 1,00, în urma mai multor sesizări de la participanţii la trafic, poliţiştii de la autostrăzi au reperat în trafic, pe autostrada A2, la km 47, un autoturism care circula haotic.

Maşina a fost condusă în parcarea de la nodul rutier de la km 35, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a reieşit că şoferul, de 22 de ani, din Bucureşti, ar fi consumat metadonă, urmând a fi întocmit dosar penal.

De asemenea, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat cu privire la modul în care se deplasa un alt autoturism.

Acesta a fost condus în aceeaşi parcare, iar, ca urmare a controlului efectuat asupra conducătorului auto, de 31 de ani, s-a stabilit ca are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

A fost întocmit dosar penal şi în acest caz.

La acţiuni, au participat şi poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Reacția MAE în cazul marinarului român ucis în largul Omanului: Urmărim activ investigaţia privind asasinarea cetăţeanului român

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că va acorda întreaga asistenţă necesară şi …