sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Uncategorized Polițiștii constănțeni caută un bărbat dispărut de la domiciliu

Polițiștii constănțeni caută un bărbat dispărut de la domiciliu

de Redacția Dotto

BARBU CLAUDIU a plecat voluntar de la domiciliu pe data de 29 octombrie, fără să se mai întoarcă.

Pe data de 30 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a unui constănțean în vărstă de 52 de ani. Acesta are 1,77 m înălțime, 80 de kilograme, păr închis la culoare și față ovală. La data plecării, bărbatul purta pantaloni și bluză de culoare gri, precum și pantofi sport de culoare albă.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult