vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Poliţiştii constănțeni sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului

Poliţiştii constănțeni sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului

de Redacția Dotto
politia 1 iunie
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Astăzi, 1 iunie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, Biroului Rutier Constanța, Biroului Siguranță Școlară și un reprezentant al organizației Siguranța Auto Copii, celebrează, alături de cei mici, Ziua Internațională a Copilului.

Întâlnirile cu sărbătoriții au avut loc în fața Palatului Copiilor, dar și în cadrul unui centru educativ din municipiul Constanța, aceștia primind cu entuziasm zâmbetele, sfaturile și micile cadouri din partea polițiștilor.

Pe parcursul activităților, copiii au fost încurajați să manifeste o atitudine tolerantă față de colegi, să evite conflictele și să respecte semnificația semnelor de circulație, precum și regulile de traversare corectă a străzii.

Polițiștii constănțeni sărbătoresc Ziua Internațională a Copilului

Întrucât elevii prezintă un risc ridicat de victimizare și de implicare în activități infracționale, aceștia au fost informați cu privire la pericolele la care se pot expune atunci când se află nesupravegheați la locul de joacă sau când accesează anumite site-uri pe internet.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii vă urează o copilărie cu zâmbete și fericire!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult