marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Pontoane ilegale pe Canalul Dunăre – Marea Neagră

Pontoane ilegale pe Canalul Dunăre – Marea Neagră

de Redacția Dotto

Trei pontoane construite ilegal pe malul Canalului Dunăre – Marea Neagră, la Cernavodă, au fost depistate marţi de poliţişti.

Polițiștii de la Transporturi Navale Cernavodă şi specialişti de la Căpitănia Portului Cernavodă au verificat legalitatea executării construcţiilor pe apă, în cadrul Planului de măsuri ”Siguranţa şi Securitatea pe apă 2023”.

Pe malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră a fost găsit un debarcader cu platformă din scândură, construit pe piloni din lemn, instalaţi în malul canalului. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta aparţine unui bărbat din comuna Saligny, care nu deţine autorizaţie de construcţie eliberată de Administraţia Naţională Apele Române.

În aceeaşi zonă, au mai fost identificate un debarcader similar, de 12 metri pătraţi, construit ilegal de un alt bărbat din comuna Saligny, precum şi un ponton de 21 metri pătraţi, construit tot fără autorizaţie de un cetăţean din Cernavodă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult