vineri, 19 aprilie, 2024
Home DOTTO News Pontonul pentru copiii cu diazbilități, salvat

Pontonul pentru copiii cu diazbilități, salvat

de Redacția Dotto
Pontonul

Pontonul plutitor care va găzdui primul centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati a fost repus pe linia de plutire și a ajuns la Tulcea pentru inspecția tehnică.

Pentru scoaterea din apă și evaluarea vasului a fost nevoie de intervenția mai multor echipa de scafandri dar și de specialiști. La Tulcea, urmează să aibă loc activitatile de curatare, reparatii si revopsire a vasului, dar și reamenajarea cabinetelor de terapii, pentru ca acesta să redevină funcțional și să îi ajute pe copiii cu dizabilitati.

Pontonul plutitor a fost proiectat pentru a oferi gratuit servicii de recuperare si tratament pentru aprox. 100 de copii cu dizabilitati din comunitatile izolate ale Deltei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult