vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Porți deschise la UMC

Porți deschise la UMC

de Redacția Dotto

Universitatea Maritimă din Constanța vă invită să faceți parte din echipa ei.

În perioada 3 – 7 aprilie, la UMC va avea loc Săptămâna Porților Deschise. Evenimentul este dedicat liceenilor interesați să urmeze o carieră în domeniul maritim. Alături de un ghid al UMC liceeni vor face un tur al laboratoarelor de specialitate și simulatoarelor de navigație și de securitate cibernetică ala Universității.

Acesta le va oferi informații despre oferta educațională a celor două facultăți din cadrul Universității. Informații suplimentare despre înscrierile la Săptămâna Porților Deschise de la UMC găsiți pe pagina de Facebook a Universității.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult