miercuri, 22 mai, 2024
Home Uncategorized Poți plăti online abonamentul pentru parcare

Poți plăti online abonamentul pentru parcare

de Redacția Dotto
parcare

Prima grijă a șoferilor, după cea a locului de parcare, este plata acestui loc. În Constanța, Servicul Public de Impozite și Taxe pune la dispoziția cetățenilor posibilitatea de a plăti online abonamentul anual de parcare pentru Zona 2.

Persoanele fizice, cele autorizate și cele juridice pot intra pe site-ul spit-ct.ro și accesa Secțiunea Plată Amenzi/Alte Taxe/Plată abonament anual parcare Zona 2. Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată se mai popate face prin simpla scanare a codului QR afișat pe panourile informative referitoare la plata parcării, amplasate în parcările publice din Zona 2. Pasul doi este introducerea datelor de identificare și numărul de înmatriculare al autoturismului, apoi solicitantul obține dovada plății pe e-mail, rapid și în siguranță. Cuantumul abonamentului este în sumă de 199 de lei/an și permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata unei taxe sau tarif suplimentar.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult