joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Povești cu tâlc la Teatrul “Căluțul de mare”

Povești cu tâlc la Teatrul “Căluțul de mare”

de Ileana Gheorghiu
teatrul

În acest weekend copiii au fost invitați să urmărească la Teatrul “Căluțul de mare” peripețiile unei cochete pisici de Angora, ce trăiește în lux, în timp ce nepoțeii ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Spectacolul Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani, după Samuil Marșak, realizat de Mihai Constantin Ranin și Lică Gherghilescu a umplut sala teatrului.

Lăudăroasă peste măsură, pisica își invită prietenii la o serată, să le arate luxul ce o înconjoară, printre invitați numărându-se: țapul și capra, cocoșul și găina precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o așteaptă, aparent, și pe ea să le întoarcă vizita cât mai curând. A urmat o serie de peripeții prin care micuții au descoperit, văzând spectacolul că, dacă ești bun și generos, viața te va răsplăti.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult