Pregătiri de 1 Mai, la Vama Veche

Pregătiri pe ultima sută de metri pe litoral pentru turiștii care vor veni la mare de 1 Mai. Vama Veche se anunță una dintre cele mai aglomerate stațiuni. Dintr-un capăt la altul este agitație mare. Se lucrează la amenajarea teraselor, se face aprovizionare și se pregătesc camerele, dar și… corturile din campinguri.

Liniștea micului sat de pescari de la ganița cu Bulgaria a fost întrerupăt brusc zilele acestea de proprietarii pensiunilor și restaurantelor din Vama Veche. Aceștia se pregătesc să primească primii turiști de anul acesta în vacanța de 1 Mai. Iar aceștia nu se anunță deloc puțini. În această pensiune, spre exemplu, toate camerele au fost rezervate încă din ianuarie.

Camere mai există însă la localnici și pot fi închiriate cu 100 – 150 de lei pe noapte. Iar loc se mai găsește și în campinguri, unde puteți campa cortul de acasă sau puteți închiriat un cort, dar și saltele și saci de dormit.

Meteorologii au și ei vești bune. 1 Mai vine cu soare și temperaturi bune, care vor depăși pe alocuri 20 de grade Celsius.

Petrecerile în Vama Veche nu vor aștepta însă ziua de 1 Mai, ci vor începe chiar de mâine, în Vama, unde sunt așteptați până la final de săptămână 10.000 de turişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…