vineri, 21 iunie, 2024
Home DOTTO News Pregătiri pentru sezonul estival

Pregătiri pentru sezonul estival

de Andreea Bălan
sezonul estival

Iarna încă nu s-a terminat, dar în Mamaia se lucrează de zor pentru pregătirea sezonului estival. În această perioadă, echipele Primăriei montează borduri pentru a delimita spațiile verzi din stațiune și vor așterne apoi pământ vegetal, pregătind astfel terenul pentru plantat.

Administrația locală anunță că astfel de acțiuni vor avea loc de la un capăt la altul al stațiunii, astfel încât până la debutul sezonului estival, fiecare perimetru să fie frumos amenajat. De multe ori, în anii trecuți, foarte multe persoane, ignorau faptul că spațiul verde nu este parcare și foloseau aceste zone pentru a-și lăsa mașinile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult