Pregătiri pentru sezonul vacanțelor

Agitație mare pe tot litoralul. Hotelierii se pregătesc să primească săptămâna aceasta primii turiști. 40 de unități de cazare au oferte pentru Paște, iar de 1 Mai vor fi deschise cel puțin 100 de hoteluri. De la 1 iunie însă, 90 la sută dintre spațiile de cazare de pe coasta românească a Mării Negre vor fi gata să întâmpine oaspeți.


 40 de hoteluri primesc turiști începând de vinerea aceasta și 100 vor fi deschise pentru toți cei care doresc să petreacă weekend-ul de 1 mai la malul mării. Unii hotelieri se laudă deja cu un grad maxim de ocupare pentru 1 Mai și tocmai de aceea trag tare să termine cu amenajările. Mulți au făcut investiții în camere și au lucrat în weekend la amenajarea plajelor. 
tarife de Paste (sejur de minim 3 nopți)
 
189 lei/noapte  Mamaia fara masa 3*
110 lei/noapte Eforie Nord fara masa 3*
228 lei/noapte Mamaia cu mic dejun 3*
238 lei/noapte Mamaia cu mic dejun 4*


 Pentru un sejur de trei nopți în vacanța de Paște tarifele încep de la 189 lei pe noapte în Mamaia la un hotel de 3 stele și urcă până la 238 de lei pe noapte, la un hotel de 4 stele. Pentru 1 Mai, ofertele sunt chiar și mai bune, mai ales pentru hotelurile de două și trei stele.
După doi ani cu restricții impuse de pandemie, hotelierii speră la câștiguri bune. Semnele bune se arată deja. Turiști au fost la malul mării chiar și în acest weekend, în ciuda prognozei care a indicat vânt și ploaie.
Pentru vacanța de Paște, meteorologii anunță cel puțin 17 grade și soare, vreme tocmai bună pentru plimbări lungi pe malul mării. Iar de 1 Mai este posibil să fie chiar și mai cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…