litoral

În toiul iernii, hotelierii de pe litoral se pregătesc pentru vară. În mai multe unități de cazare de la malul mării, renovările sunt în toi.

Se zugrăvește, se repară, se schimbă mobilierul pentru ca turiștii să fie întâmpinați cum se cuvine. Antreprenorii speră ca sezonul acesta să fie mai bun decât cel de anul trecut, să crească numărul turiștilor care vin la mare, dar și încasările.

În acest hotel, muncitorii s-au pus pe treabă încă de dimineață. Misiunea lor este să renoveze toate băile și să repare tot ce este stricat în interiorul lor. Vor trece apoi la renovarea camerelor de hotel și a sălilor de conferințe. În urma lor sunt așteptați și câțiva peisagiști care se vor ocupa de plantele din interior, dar și de grădinile exterioare.

În peste 30% din hotelurile de pe litoral se fac pregătiri pentru sezonul estival. Conform specialiștilor investițiile care se fac acum sunt garanția că în vara hotelurile vor avea turiști. Pretențiile oaspeților în privința confortului cresc de la an la an, așa că investitorii trebuie să țină pasul cu exigențele celor care se trec pragul. Nici agențiile de turim nu stau de-o parte în acestă perioadă. Majoritatea fac deja pachete și promit prețuri mai mici și cu 60% pentru rezervările early booking.

Oficial, pe litoral, există 121.000 de unități de cazare clasificate, dar consultanții în turism spun că numărul acestora este aproape dublu, foarte multe unități care oferă cazare fiind neînregistrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…