marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Pregătiri speciale pentru animalele de la Microrezervație

Pregătiri speciale pentru animalele de la Microrezervație

de Ileana Gheorghiu

Nu doar oamenii se pregătesc pentru temperaturile de îngheț de la malul mării, ci și animalele.

La Microrezervația din Constanța, adăposturile au fost umplute cu fân, iar animalele primesc porții suplimentare de hrană, bogate în proteine. Cele mai sensibile necuvântătoare sunt zebrele, renii și păsările Emu și Nandu.

Toate primesc în această perioadă vitamine și minerale, care le vor ajuta să treacă cu bine peste perioada rece. Și păsările exotice au parte de mai multă atenție de la îngrijitori. În camerele lor au fost montate calorifere electrice, care mențin o temperatură constantă ce nu coboară sub 18 grade.

Microrezervația din Constanța adăpostește 400 de exemplare. Mai bine de jumătate dintre acestea au nevoie de îngrijire mai atentă în timpul iernii.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult