marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Premiați pentru colectarea deșeurilor electrice și electronice

Premiați pentru colectarea deșeurilor electrice și electronice

de Andreea Bălan

Constănțenii care vor preda deșeuri electrice și electronice vor fi premiați.

Municipalitatea desfășoară în acest sens o campanie prin care locuitorii municipiului Constanța sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului și pot primi diverse premii pentru cantitățile predate. Potrivit Primăriei Constanța, constănțenii pot preda deșeurile la punctele de colectare, în perioada 3-4 noiembrie, ori pot apela serviciul de preluare gratuită de la domiciliu în cazul deșeurilor voluminoase în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie. Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 10 kg cumulate va câștiga un premiu instant, iar cei care predau minimum 20 de kg vor fi înscriși la o tombolă unde pot câștiga un aspirator, un cuptor cu microunde sau un storcător de citrice. Campania se desfășoară în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie.

Potrivit Primăriei Constanța, constănțenii au la dispoziție în cadrul campaniei:

  1. Preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771/006.485.
  2. Predare la punctele de colectare, în perioada 3-4 noiembrie:
  • Șoseaua Industrială nr. 9 Constanța;
  • Strada Cișmelei – Școala nr. 29;
  • Aleea Garofiței – Piața Balada;
  • Bulevardul 1 Mai – lângă DSV.

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult