Președintele Franței testat pozitiv cu coronavirus
HomeExternePolitică externăPreședintele Franței testat pozitiv cu coronavirus
Politică externă - 4 săptămâni în urmă

Președintele Franței testat pozitiv cu coronavirus

Președintele Franței a fost testat pozitiv cu coronavirus. Emmanuel Macron are simptome, dar starea sa este bună în prezent.

Președinția menționează că dl. Macron are o stare generală bună și nu a dezvoltat o formă gravă a bolii, dar s-a testat după ce a avut simptome.

Președintele Republicii a fost diagnosticat astăzi pozitiv pentru Covid-19. Diagnosticul a fost pus în urma unui test PCR făcut după apariția primelor simptome”, se spune în comunicatul oficial.

Potrivit sursei citate, președintele se va izola în următoarele șapte zile. Președintele francez își va anula toate evenimentele din următoarea perioadă, inclusiv vizita pe care trebuia să o facă în Liban.

Președinția a spus că, la acest moment, nu se știe cum s-a infectat Macron cu noul coronavirus. Macron a participat la întrunirea șefilor de stat din Consiliul European pe 10-11 decembrie.

Premierul Jean Castex se va autoizola și el deoarece a fost în contact cu Macron în ultimele zile, a spus Gerard Larcher, președintele Senatului Franței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Navalnîi critică Twitter după ce a șters contul lui Trump: „Eu primesc zilnic amenințări cu moartea și Twitter nu a blocat pe nimeni”