duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Prețul carburantului urcă din nou

Prețul carburantului urcă din nou

de Redacția Dotto

Prețul carburanților continuă să crească. Reţelele de vânzare a carburanţilor par să nu fi fost afectate de amenzile pe care le-au primit de la autorităţi. Dacă a doua zi după scandalul iscat de scumpirea combustibililor, tarifele au scăzut, majorarea a reînceput.

Benzinăriile par că au uitat de controalele autorităților. Așa se face că un plin de motorină costă acum cu aproape 60 de lei mai mult decât în urmă cu o lună. Ce-i drept, și barilul de petrol este din nou în creștere. Prețul minim, luna aceasta, a fost de 95 de dolari în 16 martie, iar în prezent barilul este de 120 de dolari. Vorbim despre o creştere de 26% în mai puţin de 2 săptămâni. Dacă analizăm însă preţurile medii la nivel național, comparativ cu luna trecută, prețul mediu al unui litru de benzină s-a majorat cu 12%, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 42 de lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile. În cazul motorinei, prețul mediu al unui litru a crescut cu aproape 17%, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 60 de lei mai mult decât în urmă cu 30 de zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult