Prețuri cu până la 65% mai mici prin programul "Litoralul pentru Toți"

Prețurile la cazare, prin programul „Litoralul pentru Toți”, sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. La un hotel de trei stele din stațiunea Neptun spre exemplu, o noapte de cazare costă mai puțin decât două pizza. Numai 40 de lei. Un tarif similar găsim și la Eforie Nord, 85 la lei pe noapte pentru două persoane, tot la un hotel de trei stele.

Condiția, pentru a beneficia de aceste tarife este să rezervați un sejur de minimim 4 nopți însă. Prețurile cresc odată ce te îndreptți spre nordul litoralului. În stațiunea Mamaia, la un hotel de 4 stele, 2 persoane vor plati pentru un sejur ultra all inclusive de minimim 5 nopți, 520 lei, pe noapte.

În programul “Litoralul pentru Toți” s-au înscris doar 50 de hoteluri de pe întreg litoralul. Mulți proprietari de hoteluri consideră că o idee mult mai bună care să vină în ajutorul turiștilor și antreprenorilor deopotrivă ar fi voucherele de vacanță pentru extrasezon.

Programul Litoralul pentru toți începe pe 21 mai și va dura timp de o lună, până pe 20 iunie. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism, iar sejurile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Este nevoie de ajutor pentru refugiați!

Sprijinul pentru ucraineni continuă la Pavilionul din Constanța. 2 tiruri cu produse de ig…