vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Prețuri mari pe litoral

Prețuri mari pe litoral

de Ileana Gheorghiu
Prețuri mari pe litoral
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Indiferent de stațiunea în care își petrec vacanța, turiștii sunt de aceeași părere când vine vorba despre prețuri. Piperate la cazare și accesibile la mâncare, mai ales la autoserviri. Mamaia își păstrează și anul acesta titlul de cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, cu toate că turiștii se plâng de prețurile foarte mari la cazare.

Stațiunea Eforie Nord este plină de turiști. Este vârf de sezon, iar plajele, terasele și autoservirile abia dacă mai fac față la valul de oameni veniți în concediu. Părerile turiștilor sunt împărțite în ceea ce privește serviciile și condițiile, însă atunci când vine vorba despre prețuri cu toți se pun de acod: acestea sunt mari și la cazare și la mâncare.

Aceeași situație și în Mamaia, unde turiștii reclamă în special prețurile neobișnuit de mari pentru cazare.

Cu toate acestea, specialiștii în turism anunță weekenduri tot mai aglomerate pe litoral.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult