marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Prețuri mici, la mare căutare

Prețuri mici, la mare căutare

de Andreea Bălan

Mii de turiști au venit, de ieri, pe litoral. A început Programul Litoralul pentru Toți 2022. La unele hoteluri de la malul mării, oaspeții se pot caza și cu 34 de lei pe noapte. Sunt 4.000 de locuri de cazare disponibile prin acest Program, iar ofertele de preț reduse cu până la 70% față de luna iulie sunt valabile până la mijlocul lunii viitoare.

Între 210 lei și 700 de lei pe noapte vor plăti turiștii care au ales să vină, de ieri, la malul mării prin Programul Litoralul pentru Toți 2022. Cea mai bună ofertă este la un hotel de 3 stele din Eforie Nord, unde tariful pentru o noapte de cazare costă cât o pizza. Doar 34 de lei.

4.000 de locuri de cazare sunt disponibile, prin Programul Litoralul pentru Toți, pe toată coasta românească a Mării Negre. 

Tarifele Programului diferă în funcţie de condiţiile de cazare și masă oferite, dar și în funcție de numărul de stele pe care le au hotelurile. Cu ani în urmă nu se întâmpla însă la fel. Toți cei care participau la Program fixau aceleași prețuri. Practica a atras atenția Consiliului Concurenței și a fost modificată.

Nu doar prețurile îi atrag însă pe turiști la Marea Neagră. Vremea la malul mării este perfectă bronzat, plajele sunt libere, iar marea are în această perioadă o culoare care te poartă cu gândul la cea din insulele Grecești.

Vremea la malul mării va fi frumoasă toată săptămâna, cu cer senin și soare blând, iar apa mării deja începe să se încălzească ușor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult