Vreme perfectă pentru plajă, pe litoral. Sunt deja 22 de grade în aer și aproape 15 în apa mării, iar turiștii încep deja să aglomereze stațiunile de la malul mării.

Vreme perfectă pentru plajă, pe litoral. Sunt deja 22 de grade în aer și aproape 15 în apa mării, iar turiștii încep deja să aglomereze stațiunile de la malul mării.

Chiar dacă terasele nu sunt încă deschise peste tot, iar pe nisip încă se lucrează, majoritatea celor veniți pe litoral spun că se bucură de soare, de briză și de aerul curat, de care au atat de multă nevoie după mai bine de un an de pandemie.


Programul Litoralul pentru toți datorită căruia o noapte de cazare costă mai puțin decât două pizza a convins foarte mulți români să-și facă bagajele și să plece spre mare, unde s-au bucurat în acest weekend de soare generos și de o mare liniștită. De vremea perfectă pentru plajă nu s-au bucurat, însă doar turiștii, ci și localnicii care au profitat de zilele libere și de plajele mai puțin aglomerate, pe care au apărut și primele șezlonguri.

De departe cei mai fericiți au fost copiii care au înălțat zmee, au construit castele de nisip și testat chiar și apa mării. Soarele nu arde încă atât de puternic ca în toiul verii, iar ei pot petrece mai mult timp la joacă, pe nisip.

Indiferent daca au ajuns la mare cu programul Litoralul pentru toți sau pe cont propriu, turiștii se bucură nu doar de temperaturile de vară, ci și de prețuri bune la cazare și masă.


Meteorologii spun că la fel de călduros va fi și weekendul care urmează, când se anunță cel puțin 21 de grade Celsius și șanse minime de precipitații.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Premierul Cîțu, la Vama Veche

Premierul Florin Cîțu și-a început ziua de duminică la malul mării. A mers să vadă răsărit…