Românii primesc lovitură, după lovitură. Pretul benzinei premium a depășit deja 7 lei pe litru la pompă, cu 40% mai mult decat în 2020.

Creșterea prețurilor la combustibil vine după ce tarifefele la gaze, electricitate si alte bunuri de larg consum au crescut și ele substanțial. Și, din păcate, temerile românilor sunt că scumpirile nu se vor opri aici.

Criza energetică pune presiune pe prețul petrolului. Iar creșterea accelerată a costurilor energetice stârneste temeri și în legătură cu inflația. Cel mai probabil, scumpirile carburanților nu se vor opri aici. Și prețurile la energie au explodat. În ciuda deciziilor statului, menite să mai atenueze șocul scumpirilor, costul facturilor este fără precedent. Iar valul de șcumpiri vine într-un moment critic: criza din Sanatate.

Pentru că salariile nu cresc la fel de repede ca prețurile , oamenii spun că au ajuns în situația de a renunța să mai folosească mașina persoanală și sunt mult mai atenți la câte dispozitive bagă în priză pentru a trece cu bine această iarnă.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…