Prețuri uriașe la carburanți și energie

Românii primesc lovitură, după lovitură. Pretul benzinei premium a depășit deja 7 lei pe litru la pompă, cu 40% mai mult decat în 2020.

Creșterea prețurilor la combustibil vine după ce tarifefele la gaze, electricitate si alte bunuri de larg consum au crescut și ele substanțial. Și, din păcate, temerile românilor sunt că scumpirile nu se vor opri aici.

Criza energetică pune presiune pe prețul petrolului. Iar creșterea accelerată a costurilor energetice stârneste temeri și în legătură cu inflația. Cel mai probabil, scumpirile carburanților nu se vor opri aici. Și prețurile la energie au explodat. În ciuda deciziilor statului, menite să mai atenueze șocul scumpirilor, costul facturilor este fără precedent. Iar valul de șcumpiri vine într-un moment critic: criza din Sanatate.

Pentru că salariile nu cresc la fel de repede ca prețurile , oamenii spun că au ajuns în situația de a renunța să mai folosească mașina persoanală și sunt mult mai atenți la câte dispozitive bagă în priză pentru a trece cu bine această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…