Prețurile

Final de vară cu soare scump la vedere, dar tarife mici, pe litoral. Iar prețurile care au intrat la apă au aglomerat stațiunile. Plajele au fost pline, la fel și terasele, în ciuda vremii, care s-a schimbat de la o oră la alta.

Duminică dimineață a vântul a suflat cu putere, iar temperaturile nu au urcat prea mult în termometre, la malul mării. Chiar și așa, plajele au fost pline. Mulți spun că vin pe litoral pentru aerul curat și briza mării, nu neapărat pentru bronz.

Spre prânz, vremea s-a schimbat radical. Briza a împrăștiat nori, iar soarele a strălucit cu putere. Toată lumea a profitat de fiecare clipă petrecută pe plajă.

De astăzi încep și reducerile. Tarifele la cazare scad cu până la 60 la sută, mai ales în stațiunile din sud.

În programul Litoralul pentru toți cinci nopți de cazare costă începând de la 180 de lei la un hotel de trei stele din Saturn și ajung la maximum 1.500 de lei la un hotel clasificat cu același număr de stele în Mamaia.

Un comentariu

  1. Tu duminică ai stat în birou la aer condiționat ??? Erau 29 de grade afara și prețurile încă nu au scăzut sunt chiar în marea majoritate nesimțit de mari pus pe jacmanit turiștii și localnici care se încumeta să iasă din Constanța…. Singurul loc decent (la preț)din Mamaia este situat in satul de vacanta după ce ai ieșit de-acolo e japca curată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…