vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Prima bază nautică gratuită pe litoral

Prima bază nautică gratuită pe litoral

de Redacția Dotto

Constanța se mândrește cu deschiderea primei baze nautice gratuite de pe litoralul românesc. Situată pe plaja din oraș, această nouă facilitate oferă copiilor și adulților ocazia de a descoperi și practica diverse sporturi de apă, precum caiac, canoe și paddleboarding. Inițiativa urmărește să atragă tinerii spre activități sportive, promovând un stil de viață activ și sănătos. Baza nautică este accesibilă atât constănțenilor, cât și turiștilor și a fost deschisă la inițiativa Asociației Naționale a Salvamarilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult