Prima ediție a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY. 

În perioada 19-21 august 2022, de la ora 20.30, în Piața Ovidiu, va avea loc prima ediție a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY. 

Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Philson Young, vă invită la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale momentului: Festivalul BLACK SeaMPHONY. Publicul este invitat trei seri la rând să asculte, să danseze și să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, muzica pop-crossover, rock și piese de radio recognoscibile, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate. 

19 AUGUST – PE ARIPILE MUZICII 

În prima seară a Festivalului BLACK SeaMPHONY, atât constănțenii, cât și turiștii aflați pe litoral, vor putea asculta celebre coloane sonore ale celor mai cunoscute filme americane interpretate de Orchestra Simfonică București, sub propriul concept denumit PE ARIPILE MUZICII. Vor urca pe scenă alături de artiștii Orchestrei Simfonice București Irina Baianț, cunoscuta soprană și compozitorul și dirijorul Andrei Tudor. 

Publicul va putea recunoaște coloane sonore din filme celebre precum: „Războiul Stelelor”, „Titanic”, „Games of Thrones”, „Rocky”, „Zorro”, „Cei 7 magnifici” etc. 

20 AUGUST – NOTTE SOTTO LE STELLE 

În cea de a doua seară, alături de Orchestra Simfonică București, publicul va avea bucuria să îl asculte pe îndrăgitul artist de talie internațională Alessandro Safina, care va susține spectacolul NOTTE SOTTO LE STELLE. Dirijorul acestei seri este Francesco Rosa. 

21 AUGUST –  ROCK THE SYMPHONY / ROCK SYMPHONIC 

În cea de a treia seară, Orchestra Simfonică București va încheia Festivalul BLACK SeaMPHONY printr-un concert cu un concept dinamic, intitulat ROCK SYMPHONIC. Cătălin Oprițoiu, solistul acestui concert va interpreta Anotimpurile de Antonio Vivaldi, reorchestrată în varianta pop/rock de Eduard Dabrowski, care va dirija acest concert, Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, QUEEN, LED ZEPELIN, AC/DC, etc. 

„Proiectul face parte din conceptele muzicale pe care le dezvoltăm în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, mereu deschisă a le oferi iubitorilor de muzică concerte inedite. Orchestra Simfonică București revine cu bucurie pe scena Constanței și anul acesta. Promitem publicului trei seri pe care cu greu le vor uita” , a declarat Gabriel Gheorghe, Președinte Asociația Philson Young. 

Orchestra Simfonică București  

Din dorința de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București dezvoltă concepte muzicale originale și inovatoare, abordând o paletă variată de repertoriu, de la muzica clasică până la stiluri mai puțin convenționale, precum muzică de film, pop/rock și crossover. Misiunea sa este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert. Desemnată Ambasador Cultural al României, ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI a concertat alături de artiști de talie internațională. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autobuze electrice, pe străzile Constanței

După o săptămână de teste, din acest weekend, constănțenii se pot plimba cu autobuzele ele…