joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Prima ediție a Cupei ,,Marina Ju-Jitsu”

Prima ediție a Cupei ,,Marina Ju-Jitsu”

de Redacția Dotto

Prima ediție a Cupei „Marina Ju-Jitsu”, organizată de Asociația Club Sportiv Marina Constanța s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Techirghiol. Evenimentul, susținut de Consiliul Județean Constanța prin proiectul „Viitorul în mișcare: Ju Jitsu și Taekwondo pentru comunitate”, a adunat peste 250 de sportivi internaționali.

Competiția a inclus categorii de vârstă de la U6 până la U21, cu secțiuni de Fighting, Ground fight și Ne-Waza. Cupa „Marina Ju-Jitsu” a oferit practicanților de Ju-Jitsu o oportunitate de a-și demonstra abilitățile într-un mediu prietenos și competitiv.

Clubul Sportiv Marina Constanța, cu peste 300 de sportivi, desfășoară antrenamente la secțiile de Taekwondo WT, Ju Jitsu (JJIF) și Judo, fiind echipat cu două săli moderne de antrenament. Clubul dispune de 12 instructori și antrenori certificați și este recunoscut pentru echipamentele de pregătire de ultimă generație, inclusiv sistemul electronic SpeedKick pentru Taekwondo WT.

În ultimul an, Asociația Club Sportiv Marina Constanța a obținut performanțe notabile, inclusiv 4 titluri de Campion European U16 și 3 medalii de bronz la Campionatele Mondiale de Ju Jitsu U16 din Astana. Competiția a fost organizată cu sprijinul Consiliul Județean Constanța. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult