Prima medalie de aur în istoria boxului feminin din România
HomeSportPrima medalie de aur în istoria boxului feminin din România.
Sport - miercuri 25 noiembrie 2020

Prima medalie de aur în istoria boxului feminin din România.

România e Regina Europei la box!

Cuplul de antrenori Adrian și Mihaela Lăcătuș a mai scos o campioană europeană la box feminin! S-a întâmplat la Campionatul European de Tineret din Muntenegru, primul concurs internațional după perioada de pauză provocată de pandemia de Coronavirus.

Loredana Marin, o puștoaică de 17 ani, a câștigat medalia de aur, prima în istoria boxului feminin din România.

Ne simțim minunat, este un rezultat pe care noi îl așteptam și ni-l doream. Loredana a depus tot efortul și munca ei a dat roade” a declarat Mihaela Lăcătuș, antrenor coordonator al loturilor de box feminin.

Știu cât de mult a muncit, știu cât de mult s-a maturizat prin faptul că așa cum toți știm, la box nu vin copiii de bani gata. E un copil care vrea să se realizeze prin acest sport. A muncit enorm și nu aveau cum să nu vină rezultatele” a declarat Adrian Lăcătus – antrenor principal al loturilor de box feminin;

Loredana este elevă în clasa a douăsprezecea și face box de la 9 ani. Mama ei nici nu a vrut să audă că fata va merge la un sport atât de dur.

Mama îmi spunea tot timpul să învăț bine, să las boxul că nu este de mine, că nu este pentru fete. Pentru mine, boxul este cel mai frumos sport” adeclarat Loredana Marin.

Finala a fost una emoționantă și nimeni nu îi dădea vreo șansă româncei. Pugilista a învins-o în 3 reprize cu scorul de 3 la 2, pe o sportivă din Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

FC Viitorul Constanța – Sepsi se joacă astăzi de la ora 15:30

Meciul cu Sepsi va fi unul dificil, echipa este foarte bună, dar vom da tot ce putem, spun…