duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Prima navă de croazieră în Portul Constanţa

Prima navă de croazieră în Portul Constanţa

de Ileana Gheorghiu
croazieră

Prima navă de croazieră a sosit după doi ani în Portul Constanţa. Cei 57 de turişti au fost întâmpinaţi cu fanfară, iarmajoritatea turiștilor sunt de naţionalitate americană şi 99 de membri de echipaj. Nava, cu pavilion Bahamas, a venit de la Burgas, într-o croazieră de 12 zile care a debutat la Atena, în Grecia şi se va încheia la Istanbul, în Turcia.

Nava maritimă de pasageri Seadream II a ajuns luni în Portul Constanţa. După doi ani de pauză, este prima escală a unei nave de croazieră la noi în port. Nava aparţine companiei Seadream Yacht Club și are la bord 57 de pasageri şi 99 de membri de echipaj, dintre care 4 sunt români.

Oaspeții, majoritatea americani, au fost întâmpinați cu fanfară. Au făcut excursii în Capitală sau în Delta Dunării, apoi au plecat mai departe, în croaziera pe Marea Neagră.

Nava, cu pavilion Bahamas, vine de la Burgas, într-o croazieră de 12 zile care a debutat la Atena, în Grecia şi se va încheia la Istanbul, în Turcia.

Croaziera a început pe 21 septembrie și se încheie pe 9 octombrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult