luni, 15 aprilie, 2024
Home Actualitate Primar, în greva foamei

Primar, în greva foamei

de Andreea Bălan
primar

Gest extrem al unui primar din Constanța. Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel a decis să intre în greva foamei chiar de ziua lui. Edilul este nemulțumit de faptul că nu a primit bani de la Guvern, dar și de faptul că viceprimarul comunei, care s-a ocupat de proiectele importante pentru comunitatea din Castelu a fost suspendat din funcție. 

Primarul comunei Castelu a intrat azi în greva foamei, chiar de ziua lui, în fața Prefecturii Constanța.

Primarul spune că a trimis scrisori de ajutor către toate autoritățile competente, inclusiv președintelui Klaus Iohannis.

În replică prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, spune că instituția pe care o conduce nu doar că a respectat legea, dar a și răspuns tuturor solicitărilor venite din partea primarului grevist.

Nicolae Anghel se află la al cincilea mandat de primar al comunei Castelu. Cu fiecare mandat a schimbat și partidul care l-a ajutat să ajungă în funcție, în palmaresul său politic înscriindu-se până acum: PNȚCD, PD, UNPR, PNL și PMP.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult