Primăria Constanța achiziționează 19 mașini în leasing. Una dintre ele, electrică, va fi condusă de viceprimarii Constanței.

Primăria Constanța a publicat o licitație, privind furnizarea a 19 autovehicule, în sistem leasing operațional pe durata a 48 de luni. Valoarea contractului este în valoare de 3.000.799,20 de lei cu TVA, iar ofertele se pot depune până pe 07 noiembrie 2022.

Achiziția se va desfășura în patru loturi, astfel:

Lot 1 – 7 autovehicule: (5 autoturisme cu ardere internă și 2 autoturisme full electrice).

Lot 2- 5 autovehicule: (3 autoturisme cu ardere internă și 2 autoturisme full electrice).

Lot 3 – 4 autovehicule: (3 autoutilitare cu ardere internă și 1 autoturism full electrice).

Lot 4 – 3 autovehicule: (2 autoutilitare cu ardere internă și 1 autoutilitară full electrice).

Primăria Constanța achiziționează 19 mașini în leasing. Una dintre ele, electrică, va fi condusă de viceprimarii Constanței.

Și Direcția Logistică din cadrul Primăriei Constanța a solicitat achiziția a două autovehicule full electrice.

„Una va fi folosită la comun de către Compartimentul Administrare Unități de Învățământ și Biroul de Sprijin și Îndrumare Asociații de Proprietari, ambele structuri presupun munca de teren și până în prezent nu au beneficiat de autoturism, iar cea de a doua este pentru Compartimentul Mentenanță, care de asemenea efectuează reparații și lucrări de întreținere la toate sediile municipalității”, a precizat Alin Vintilă, directorul executiv al Direcției de Logistică.

Primăria Constanța achiziționează 19 mașini în leasing. Una dintre ele, electrică, va fi condusă de viceprimarii Constanței.

În primului lot, Direcția Generală Poliția Locală a solicitat și fundamentat necesitatea achiziției autovehiculelor.

„Referatul de necesitate nr.187105/21.09.2021 al Direcției Generale Poliția Locală, din cadrul Primăriei municipiului Constanța, prin care a solicitat și fundamentat necesitatea unui număr 7 autovehicule pentru îndeplinirea strugurilor de serviciu. Conform caietului de sarcini, este vorba despre achiziția a cinci autoturisme clasice, echipate și două autoturisme electrice”, se arată în caietul de sarcini a primului lot.

În lotul doi este vorba despre cinci autovehicule, trei cu ardere internă și două autoturisme electrice. Unul din viceprimarii Constanței a solicitat și fundamentat necesitatea unui autoturism full electric. Și Direcția Logistică a solicitat un astfel de autoturism.

„Referatele de necesitate: nr.189439/22.09.2021 al cabinetul viceprimar, din cadrul Primăriei municipiului Constanța, prin care a solicitat și fundamentat necesitatea unui autoturism full electric, nr.184949/16.09.2021 al Direcției Generale Gestionare Servicii Publice prin care a solicitat și fundamentat necesitatea a 3 autoturisme cu combustie internă și nr.193585/20.09.2021 al Direcției Logistică prin care a solicitat și fundamentat necesitatea unui autoturism full electric. Direcțiile/ Compartimentele din cadrul Primăriei municipiului Constanța au în utilizare, un număr de 20 de autovehicule, din care cabinet viceprimar nu are în utilizate nici un autovehicul, Direcția Generală Gestionare Servicii Publice are în utilizare 7 autovehicule, iar Direcția Logistică are în utilizare 2 autovehicule”, se arată în caietul de sarcini din al doilea lot.

În lotul trei este vorba despre achiziția a patru autoturisme, solicitate de Direcția Generală Poliția Locală.

„În cadrul lotului 3 este vorba despre achiziția a patru autovehicule: două autoutilitare transport persoane 8+1 locuri, o autoutilitară multifuncțională transport persoane 5+1 locuri și marfă și un autoturism electric. Referatul de necesitate nr.187105/21.09.2021 al Direcției Generale Poliția Locală, din cadrul Primăriei municipiului Constanța, prin care a solicitat și fundamentat necesitatea unui număr de 4 autovehicule pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu”, se arată în caietul de sarcini din lotul al treilea.

În lotul patru este vorba despre achiziția a trei autovehicule. Direcția Logistică a solicitat și fundamentat necesitatea unei autoutilitare N1 (full electrică).

„În lotul 4 este vorba despre achiziția a trei autovehicule: o autoutilitară transport marfă (cabină + benă), o autoutilitară transport marfă și o autoutilitară N1 ( full electrică). Direcția Generală Gestionare Servicii Publice, Direcția Digitalizare și Tehnologia Informației și Direcția Logistică prin care au solicitat și fundamentat necesitatea achiziționării autovehiculelor, pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu și pentru rezolvarea diferitelor solicitări ale cetățenilor municipiului Constanța”, se arată în caietul de sarcini din lotul al patrulea.

Sursă: focuspress.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…